Puukäsityön persoonalliset designtuotteet valmistuvat Kauhajoella

Wood Art valmistaa vahvalla käsityötaidolla puisia designtuotteita ja taide-esineitä. Lahjakkaan puusepän suunnittelemat sekä toteuttamat lahja-, sisustus- ja käyttöesineet ovat erinomainen ja merkityksellinen lahjaidea läheisellesi tai vaikka liikelahjaksi.


Kauhajoen verstaalla valmistuvat Wood Art -tuotteet syntyvät ensisijaisesti tilaustöinä asiakkaan tai lahjansaajan henkilökohtaisista mielenkiinnon kohteista aiheensa ammentaen. Otathan siis yhteyttä kertoaksesi ideoistasi!

Yhteydenotto

Wood Artin persoonallisia designtuotteita myydään Kauhajoelta muualle Suomeen ja maailmalle. Nämä lahja-, sisustus- ja käyttöesineet on valmistettu aitona käsityönä, ja niissä näkyy tekijän intohimo puukäsityöhön.


Nämä jäljittelemättömät designtuotteet tuovat esiin puun oman värin ja materiaalin kauniilla tavalla. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja valmistamme designtuotteen toiveidesi mukaan!

Ota yhteyttä

Yllätä ja ilahduta henkilökohtaisella lahjalla

Anna lahjaksi pala mestarillista suomalaista käsityötä.

Wood Artin jäljittelemättömät tuotteet ovat erinomainen lahjaidea kenelle tahansa perinteisiä kädentaitoja arvostavalle. Jalopuusta, kuten koivusta, omena- ja kirsikkapuusta, tammesta, tiikistä sekä mahongista veistetyissä esineissä näkyy aina puun omat aidot värisävyt. Nämä uniikit taide-esineet, lahjatavarat, sisustuselementit ja käyttötuotteet antavat loputonta iloa lahjansaajalle. 

Suomalainen puukäsityö on ekologinen lahjaidea

Wood Art Finlandin puinen taskukello

Puiset kellot

Puiset kellot nahkaisilla yksityiskohdilla ovat henkilöille, jotka arvostavat täsmällisyyttä ja tyyliä. Yksinkertaisen tyylikäs puukello on ajaton lahjaidea kaikenikäisille.  

Puusta vuollut Mercedes-Benz -logot

Lahjaesineet

Kun etsit lahjaa ihmiselle jolla on jo kaikkea, käänny Wood Artin puoleen. Tilaa esine, joka kertoo jotain henkilökohtaista lahjansaajasta ja ilahduta loppuun asti mietityllä, yksilöllisellä lahjalla.

Puusta vuoltu lukko

Kassakaapit ja lukot

Wood Artin puusta veistetyt kassakaapit ja lukot ovat mainio esimerkki siitä, kuinka käytännöllisestä tehdään kaunista. Nämä tuotteet ovat turvallisuutta ja käsityötaitoa arvostavan valinta!


Wood Art Finlandin pusut avuoltu uistin

Kalastussetit ja uistimet

Onko kalastus sinun tai läheisesi rakas harrastus? Persoonalliset puiset kalastussetit ja uistimet ovat oiva lahjaidea jokaiselle innokkaalle kalamiehelle ja -naiselle.

Kiinnostuitko? 

Kauhajoella toimiva Wood Art toteuttaa uniikkeja designtuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen puuesine valmistetaan käsityönä alusta loppuun asti. Toisinaan valmis tuote syntyy muutamassa viikossa, mutta yksityiskohtaiset ja suuremmat projektit saattavat vaatia aikaa jopa kuukausia. 

Wood Artin luomissa ainutlaatuisissa taidonnäytteissä näkyy tekijän mestarillinen ote ja persoonallinen tapa käsitellä puuta.

Ota yhteyttä

Oletko tapahtumajärjestäjä?

 Mikäli olet tapahtumajärjestäjä ja kiinnostuit, ota yhteyttä! Wood Artin puukäsityönä syntyneet veistokset ja tuotteet ovat erinomainen vetonaula monille messuille sekä muihin tapahtumiin.

Wood Art mediassa